Професионален сватбен фотограф – Петър Йорданов.

професионален сватбен фотограф

 

 

Здравейте!

Аз съм Петър Йорданов – професионален сватбен фотограф. Пристрастен съм към  фотографията от дълги години. Преди няколко години реших, че това ще е моята професия и започнах да снимам постоянно. Сега пътувам много като фотограф за сватби, фотосесии и различни събития. За моите снимки  използвам професионална техника на Canon. Обичам моята професия – професионален сватбен фотограф и не мога да си представя живота ми без камера.

Много е важно в живота да цениш всеки един момент и e хубаво , ако  той може да бъде заснет. Всеки кадър е малка история. Когато погледнеш снимката и тя съживи спомените и възвърне емоциите , които си изпитвал в този момент, означава че тази снимка е сполучлива.

В живота има много важни събития. Едно от тях е сватбата. Много обичам да снимам сватби. Сватбата е винаги специален празник и неповторима история.

Ако искате сватбените ви снимки да ви радват до вашата диамантена сватба, тогава имате нужда от професионален сватбен фотограф, умеещ да снима не само красиво, но и да умее да предразположи хората , да ги разкрива, да ги покаже от най-добрата им страна. Ако мислите, че камерата не ви обича и не сте фотогенични, аз ще ви докажа, че  ​​се заблуждавате дълбоко.

Сватбената фотография в моя случай е лек, забавен и естествен процес. Като резултат на това – трогателни, искрени, живи фотографии предаващи атмосферата на това щастливо събитие. Обичам когато снимката предава искрени чувства и важни детайли.

Много се радвам , когато имам възможност след сватбените снимки да направя фотосесия на появилите се малки деца и  на нарастващото семейство. Това е още един плюс в работата на професионалния сватбен фотограф, който е много вдъхновяващ и окуражаващ.

 

Професионален сватбен фотограф – Петър Йорданов.